Ett litet ölklipp!

Jag har ju tidigare nämnt att jag är sugen på att göra mer video. Jag är långt ifrån ett proffs eller ens bra på det men det verkar vara ett väldigt kul medie att utrycka sig på. Jag har lite saker kvar, bland annat en mikrofon innan jag börjar utveckla detta mer som måste lösas. Jag har en lösning som funkar men som är otroligt osmidig så den håller inte i längden.

Tills dess får ni gärna kika på detta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s