Beermail från England!

Den amerikanska ölscenen är stekhet, problemet är att transporter är dyrt om du skickar som privatperson och långsam och den sker kommersiellt. Det bästa sättet att få tag på öl från t.ex. Treehouse eller Trillium är att besöka bryggeriet och packa väskan full och själv plocka med sig ölen hem. Precis som jag gjorde när jag besökte Miami. Men om man vill komma lite närmare då?

Danska Amager levererar humlestinn öl i världsklass och är relativt lätt at få tag på. Ett land som dock flugit under radarn för den större publiken är England där häftiga bryggerier poppar upp som svampar. Bland de större (inte stora, men större) och mer välkända har vi t.ex. Magic Rock och Beavertown som syns i Sverige en del, även The Kernel syns ibland. Men öl från Bryggerier som t.ex. Cloudwater ser vi sällan.

Men i England är de populära och inför släppet av Cloudwaters DIPA v3 var 95% av 160hl förbokade innan den ens buteljerades! Imponerande va?

Jag kom i kontakt med en fantastisk kille via instagram som erbjöd sig at hooka upp med just Cloudwater. Vi höll lite kontakt och när han drog iväg till en bottle shop höll vi kontakten och han plockade ihop lite rolig och spännande öl fån England.

Det var väldigt välpaketerat och allt var helt när jag tog emot det. Grymt! Nu står hela gänget på kylning och jag filar på vad jag ska börja med!

 

DSC_2190

DSC_2190

DSC_2190

DSC_2190

DSC_2190

 

Trevlig fredag på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s