Bloggen 3 år!

Så var det dags att för första gången uppmärksamma bloggens födelsedag. Det var tre år sedan den gick online och det har varit en förbaskat rolig resa!

Över 500 blogginlägg, ölfestivaler och möten, bra många olika öl och många leenden och tangenttryck. Nästan 7000 personer följer på instagram och många hittar till bloggen.

Jag får mycket frågor om öl – som jag mer än gärna besvarar och det är fortfarande skitkul. Det hade varit roligt att kunna lägga ännu mer tid på bloggandet men jobb och familj sliter i tiden man har efter jobbet och det gäller att spendera den väl!

Idag är det i alla fall kalas och jag kalasar på en Poppels Projekt 002. Den 26:e februari 2014 drack jag den senast och den har var utmärkt då och den är ännu bättre nu. DSC_0417

Tack alla. Fortsätt läsa, gilla, kommentera så kör vi minst tre år till!

Visste du att du att du numer kan donera till alesmakaren, alla bidrag går oavkortat mot bloggrelaterade utgifter. Här om dagen skrev jag att de tre första som donerar över 120kr får ett alesmakaren-provsmakarglas eller en t-shirt. En sådan donation är nu gjort, två kvar, först till kvarn!

Swish: 076 21 38 838

swish1

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s